Wie zijn wij?

Betsaïda Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die zich in de wijk wil profileren door cliënten meer te bieden. In de zorgverlening gaat het volgens ons namelijk niet alleen om vakkundige zorg maar ook om persoonlijke aandacht, respectvolle omgangsvormen en een vriendelijke en resultaatgerichte aanpak.

Wat bieden wij?

Wij bieden onze cliënten huishoudelijke hulp in hun eigen vertrouwde omgeving. Onze werknemers zijn vakkundig en flexibel, kunnen zich verplaatsen in de behoefte van de cliënt en hebben liefde voor hun vak. Kwaliteit en service zijn voor ons dan ook de kernwoorden.

Het onderscheidend karakter van Betsaïda Thuiszorg gaat een stuk verder dan vergelijkbare professionaliteit alleen. Want professionaliteit is het minste wat u van ons mag verwachten.

 

Wat is onze aanpak?

Onze aanpak begint met het overnemen van úw zorg voor thuiszorg. Geruststellend daarbij is dat onze Christelijke overtuiging de hulpbehoevende mens centraal stelt en juist daarom geen enkel onderscheid maakt naar afkomst of religie. Alle vormen van thuiszorg en buurthulp zijn daarom bij ons in goede handen. Wellicht de beste handen. Neemt u daarom even de tijd om deze website door te lezen en hopelijk kiest u voor Betsaïda Thuiszorg, voor een sneller ontzorgde en verantwoorde thuissituatie.

 

Hoe waarborgen wij dit?

Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij naast ons kwaliteitssysteem ook een cliëntenraad ingesteld. Wanneer u als cliënt, of als familielid daarvan een bijdrage wilt leveren aan de kwaliteit van de geleverde zorg, kunt u zich aanmelden om lid te worden van deze cliëntenraad. U kunt dit kenbaar maken via het contactformulier op deze website. Geef dan bij het onderwerp “cliëntenraad” aan.

Met de cliëntenraad bespreekt de directie van Betsaïda Thuiszorg de resultaten van het Clienttevredenheidsonderszoek. Dit onderzoek laten wij iedere twee jaar uitvoeren middels een CQ-I  meting (Consumer Quality Index). De resultaten van dit onderzoek leveren een aantal, doch tenminste drie verbeterpunten op welke wij als organisatie oppakken en waarmee wij de kwaliteit willen bevorderen. Klik hier voor onze Kwaliteitskaart.

Vacatures bij Betsaïda

Wij zijn actief in Midden Nederland

Klachten